Φωτογραφική έκθεση για τη Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας παρουσιάζεται από την Τρίτη ώς τις 19 Οκτωβρίου στο Φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η έκθεση διοργανώνεται από το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και το ΜΜΘ.
38
Φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας παρουσιάζεται από την Τρίτη ώς τις 19 Οκτωβρίου στο Φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η έκθεση διοργανώνεται από το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση παρουσιάζεται στα πλαίσια του Gala Όπερας που διοργανώνει ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας.
Οι φωτογραφίες της ελληνικής και διεθνούς σταδιοδρομίας της διάσημης υψιφώνου προήλθαν από τα αρχεία της Σκάλας του Μιλάνου και των θεάτρων Fenice της Βενετίας και Arena της Βερόνας, την ΕΜΙ, το Θεατρικό Μουσείο της Αθήνας, το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α), το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων και από ιδιωτικές συλλογές.
Μέχρι σήμερα η έκθεση έχει παρουσιαστεί στα Χανιά, την Καρδίτσα, το Μελιγαλά Μεσσηνίας, την Κέρκυρα, τη Φλώρινα, την Tεργέστη και την Ουάσινγκτον. Επόμενους σταθμούς αποτελούν τα Ιωάννινα, το Χιούστον και το Σαν Φρανσίσκο.
Η έκθεση στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει έως τις 19 Οκτωβρίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα βίντεο από τις επιθέσεις του Ιράν στο Ντουμπάι με στόχο πολυτελή ξενοδοχεία [βίντεο]
- ΚΚΕ για Σούδα: Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον του Ιράν – Η χώρα στόχος αντιποίνων
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες στη λίμνη Μαραθώνα
- ΚΥΣΕΑ: Τα μέτρα της Ελλάδας μετά την επίθεση στο Ιράν – Αμερικανικοί στόχοι και ελληνικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή
- Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Κύπελλο του πόλο
- Βουλή: Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων – Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο




