Στη σκηνή η Ελένη Καραΐνδρου για την παρουσίαση της μουσικής της «Σκόνης του Χρόνου»
Τη μουσική για την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Η σκόνη του χρόνου θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Ελένη Καραΐνδρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού που διοργανώνεται στο Θέατρο Βράχων.
91
Τη μουσική για την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Η σκόνη του χρόνου θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Ελένη Καραΐνδρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού που διοργανώνεται στο Θέατρο Βράχων.
Η μόνιμη -πλέον- συνεργάτιδα του σκηνοθέτη θα παρουσιάσει κομμάτια που έγραψε για την ταινία, ενώ θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από άλλα έργα της, ανάμεσά τους εκείνα που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «10».
Παίζει η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, μουσική διεύθυνση Αλέξανδρος Μυράτ, Χορωδία της ΕΡΤ, διεύθυνση Αντώνης Κοντογεωργίου, τραγούδι Μαρία Φαραντούρη και η Ελένη Καραΐνδρου στο πιάνο.
Συμμετέχουν 12 Ελληνες σολίστ, σύνολο λαϊκών οργάνων και κουαρτέτο Jazz.
Το εισιτήριο κοστίζει 40 ευρώ, ειδική τιμή προπώλησης 30 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα βίντεο από τις επιθέσεις του Ιράν στο Ντουμπάι με στόχο πολυτελή ξενοδοχεία [βίντεο]
- ΚΚΕ για Σούδα: Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον του Ιράν – Η χώρα στόχος αντιποίνων
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες στη λίμνη Μαραθώνα
- ΚΥΣΕΑ: Τα μέτρα της Ελλάδας μετά την επίθεση στο Ιράν – Αμερικανικοί στόχοι και ελληνικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή
- Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Κύπελλο του πόλο
- Βουλή: Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων – Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο




