Στην Τεργέστη μεταφέρεται η έκθεση για τη Μαρία Κάλλας
Στην Τεργέστη της Ιταλίας η μεγάλη έκθεση για τη Μαρία Κάλλας. Στις 4 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρης Σιούφας, θα εγκαινιάσει την έκθεση «Μαρία Κάλλας, 30 χρόνια απουσίας» που οργανώνεται στο Palazzo Gopchevich της Τεργέστης.
91
Στην Τεργέστη της Ιταλίας η μεγάλη έκθεση για τη Μαρία Κάλλας. Στις 4 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρης Σιούφας, θα εγκαινιάσει την έκθεση «Μαρία Κάλλας, 30 χρόνια απουσίας» που οργανώνεται στο Palazzo Gopchevich της Τεργέστης.
Η έκθεση διοργανώνεται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με το Δήμο Τεργέστης και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.
Η έκθεση οργανώθηκε και παρουσιάστηκε από το Ίδρυμα της Βουλής με αφορμή την ανακήρυξη του 2007 ως Έτους Μαρία Κάλλας (με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο της διεθνούς φήμης Ελληνίδας λυρικής τραγουδίστριας).
Μέσα από φωτογραφίες επιχειρεί να σκιαγραφήσει την καλλιτεχνική προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας και να αναδείξει τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή σταδιοδρομία της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θηλιά» η στεγαστική κρίση και η ακρίβεια – Ποιοι πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα
- Το μυστηριώδες ψυχεδελικό μανιτάρι που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν «μικροσκοπικά ανθρωπάκια»
- ICE… age στις ΗΠΑ – Όταν η μπουκιά παγώνει στον αέρα μαζί με το πιρούνι (βίντεο)
- Κωνσταντινούπολη: Εντοπίστηκε στον Βόσπορο η σορός αγνοούμενου Ρώσου κολυμβητή χωρίς άκρα και κεφάλι
- Σέρρες: Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία
- Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιες είναι οι σχέσεις του με Λιάγκα, Σκορδά και Ζαρίφη




