89

Ο Πανιώνιος είναι πλέον ομάδα της Ευρωλίγκα και όλοι στην πλατεία με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο, Ηλία Λιανό, θέλουν οι ομάδα να αποκτήσει ρόστερ ανάλογο του επιπέδου της διοργάνωσης.

Ολα όμως αρχίζουν από τον προπονητή. Είναι κοινό μυστικό στη Νέα Σμύρνη πως ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» παρότι ήταν αυτός που τους οδήγησε στην Ευρωλίγκα.

Μεγάλος στόχος λοιπόν του Λιανού είναι ο Πίνι Γκέρσον, ο οποίος ήταν από τα πρώτα ονόματα που του προτάθηκαν, όταν απευθύνθηκε σε μάνατζερ για την ανεύρεση τεχνικού.

Με μια πρώτη σκέψη το κασέ του Ισραηλινού τεχνικού είναι αρκετά αλμυρό για τα δεδομένα του Πανιώνιου, όμως από τη στιγμή που τον θέλει ο πρόεδρος και ο ίδιος ο Γκέρσον δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr