26

Στον πρώτο αγώνα για την τελική φάση των πλέι οφ στην Α1 πόλο των γυναικών, η Βουλιαγμένη νίκησε 9-6 τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Παρά το ότι αγωνίστηκε χωρίς την βασική της τερματοφύλακα την Ανθή Μυλωνάκη, αφού η Αλεξία Καμένου προτίμησε να την ξεκουράσει για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη κατάφερε μετά το δεύτερο οκτάλεπτο να επιβάλει το ρυθμό της και να κατακτήσει τελικά τη νίκη.

Πριν από την αναμέτρηση η διοίκηση του ΝΟΒ βράβευσε παίκτριες και τεχνική ηγεσία για την πολύ καλή τους πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Κάπ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 3-2, 2-1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ρουμπέση 3, Λιόση 3, Μελιδώνη 1, Κάντζου 1, Ασημάκη 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Αντωνάκου 2, Ψούνη 2, Ζερβακάκη 1, Κουγιουμτζή 1.

Γλυφάδα-Ολυμπιακός 8-6

Στον πρώτο αγώνα για την τελική φάση των πλέι οφ στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, η Γλυφάδα νίκησε στην έδρα της 8-6 τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να πορεύεται πρώτη στη βαθμολογία.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 2-2, 1-3, 5-1.

Τα γκολ:

ΓΛΥΦΑΔΑ: Γκριτσένκο 3, Βενγκστ 2, Κλάιν 1, Πάτερου 1, Δημητροκάλη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαυρέλου 3, Μωραϊτη 1, Γιακάεβα 1, Μανωλιδάκη 1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ