66

Επίθεση από έξι άτομα που επέβαιναν σε τρεις μηχανές μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη δέχθηκαν οι παίκτες του Αρη, Τζερεμάια Μάσεϊ και Μπρέισι Ράιτ, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν φεύγοντας από την απογευματινή προπόνηση των «κίτρινοι».

Οι δύο Αμερικανοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του Μάσεϊ και όταν σταμάτησαν σε φανάρι στην οδό Κλεάνθους, στην περιοχή της Τούμπας, με ένα από τα παράθυρα ανοικτό, οι δράστες του πρώτου δίκυκλου τους ψέκασαν με σπρέι. Αυτοί του δεύτερου επιχείρησαν να σπάσουν το παρμπρίζ και του τρίτου, με πυρσό, προκάλεσαν φωτιά στη θέση του συνοδηγού.

Με την ολοκλήρωση του «έργου» τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, τη στιγμή που οι Ράιτ και Μάσεϊ πάλευαν να σβήσουν τη φωτιά στο όχημα τους.

Τα θύματα, που πέρα από το σοκ της επίθεσης, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ώστε να χρειαστεί να διακομιστούν σε νοσοκομείο, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας για να υποβάλλουν μήνυση κατ αγνώστων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ