«Ιερό καθήκον η νίκη απέναντι στον Κολοσσό» δήλωσε ο Νίκος Χατζής
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης με τον Κολοσσό. Σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Χατζή, η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει για το δικό της συμφέρον και να μη σκέφτεται ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. «Ιερό μας καθήκον να κατακτήσουμε τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
89
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης με τον Κολοσσό. Σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Χατζή, η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει για το δικό της συμφέρον και να μη σκέφτεται ποια ομάδα θα υποβιβαστεί.
Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και στα διοικητικά της «Ένωσης», καθώς ο Γιάννης Φιλίππου δεν επικοινώνησε με τον Δημήτρη Δρόσο για να συζητήσουν τη ρύθμιση των χρεών και το μέλλον του τελευταίου στην ΚΑΕ είναι άγνωστο.
Οι δύο άντρες είχαν προγραμματίσει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά την Κυριακή για να συζητήσουν σχετικά με τις οφειλές της ΚΑΕ σε μάνατζερ παικτών. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και η μεταβίβαση των μετοχών στο Δημήτρη Δρόσο αναβάλλεται για μία ακόμη φορά.
Αυτή η εξέλιξη είναι άγνωστο σε ποια απόφαση θα οδηγήσει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό.
Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον Κολοσσό και ο Νίκος Χατζής σχολίασε: «Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί ή ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Το μοναδικό πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Κολοσσό.
» Είναι γεγονός ότι οποιαδήποτε θέση κι αν πάρουμε στην κανονική περίοδο δεν θα αντικατοπτρίζει, ούτε την προσπάθεια που κάναμε όλη τη σεζόν, αλλά κυρίως ούτε την προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση να μας προσφέρει απλόχερα όλες τις ανέσεις.
» Για μια νίκη βγήκαμε εκτός στόχου, κάτι που αδικεί κατάφωρα, τόσο τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, όσο και ότι η διοίκηση φρόντισε να λύσει όλα τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν. Ιερό μας καθήκον, λοιπόν, είναι να κατακτήσουμε τη νίκη», κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης

