Στους «32» Ντουλάκη και Φίλη, παλεύει ο Γκιώνης
Στη φάση των «32» του προολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ της Ευρώπης που φιλοξενείται στο Ναντ της Γαλλίας, προκρίθηκαν οι Κατερίνα Ντουλάκη και Χριστίνα Φίλη. Την Παρασκευή, ο Παναγιώτης Γκιώνης θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους «32».
66
Στη φάση των «32» του προολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ της Ευρώπης που φιλοξενείται στο Ναντ της Γαλλίας, προκρίθηκαν οι Κατερίνα Ντουλάκη και Χριστίνα Φίλη.
Η Φίλη, στο γκρουπ P, πέτυχε και δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά επί της Κατερίνα Πενκάβα από την Τσεχία με 4-1, την ίδια στιγμή που η Ντουλάκη, στο γκρουπ Ν, επικράτησε της Λίνα Μισικονίτε από τη Λιθουανία με 4-2.
Στους άνδρες, ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του (έχασε 4-2 από τον επικεφαλή του γκρουπ Ο, τον Πορτογάλο Ζοάο Μοντέιρο) και την Παρασκευή θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους «32», κάτι που ισχύει και για τον Κώστα Παπαγεωργίου, στο γκρουπ Μ, που νίκησε το απόγευμα 4-2 τον Σέρβο Ζολτ Πέτε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews


