89

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτουμε την Ολύμπια. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει στην εκπνοή με τρίποντο του Μαμούτου Ντιαρά, ο οποίος τόνισε: «Σε εκείνο το ματς ήμασταν τυχεροί. Αυτή τη φορά πρέπει να εξασφαλίσουμε νωρίτερα τη νίκη».

Ο άσος του ΠΑΟΚ σχολίασε αναλυτικά:

«Φυσικά και θυμάμαι εκείνο το καλάθι. Ηταν και θέμα τύχης, γιατί με τον ίδιο τρόπο χάσαμε και ένα από τα επόμενά μας παιχνίδια. Συμβαίνουν αυτά στο μπάσκετ, αλλά δεν θέλω να φτάσουμε πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη πιο νωρίς κι αυτό εξαρτάται από εμάς».

Ο Ντιαρά τόνισε ακόμη πως με σοαβαρότητα και συγκέντρωση ο ΠΑΟΚ μπορεί να… ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι:

«Όταν παίζουμε όπως αγωνιστήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο του τελευταίου αγώνα με το Μαρούσι μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολο κάθε παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Όταν όμως κάνουμε τόσο πολλά λάθη, χάνουμε τόσες βολές, δεν έχουμε καλές επιστροφές και δεν παίζουμε άμυνα, όλα γίνονται πιο δύσκολα και κάθε παιχνίδι μπορεί να χαθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Σε κάθε αγώνα. Να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι στη Λάρισα και έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα. Από εκεί θα εξαρτηθεί η νίκη, από τη δική μας άμυνα. Και από τη δική μας εμφάνιση. Μπορεί στην επίθεση να μην είμαστε σε καλή βραδιά, αλλά με την καλή άμυνα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του Κώστα Φλεβαράκη για τον αγώνα με την Ολύμπια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr