Υπέκυψε ύστερα από 47 γκέιμ ο Παγδατής
Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέντε σετ και στα 47 (!) γκέιμ, ο Μάρκος Παγδατής, αποχαιρέτησε το Οpen της Αυστραλίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Αυστραλό, Λέιτον Χιούιτ με 6-4, 5-7, 5-7, 7-6, 3-6.
26
Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέντε σετ και στα 47 (!) γκέιμ, ο Μάρκος Παγδατής, αποχαιρέτησε το Οpen της Αυστραλίας.
Σε αγώνα για τον τρίτο γύρο του εκ των κορυφαίων τουρνουά του κόσμου, ο Κύπριος πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Αυστραλό, Λέιτον Χιούιτ με 6-4, 5-7, 5-7, 7-6, 3-6 και αποκλείσθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.
Στο τέλος του δεύτερου σετ ο Παγδατής ένοιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του, για αυτό και έπαιξε με δεμένο αστράγαλο μέχρι το τέλος του αγώνα. Σημείο κλειδί του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ όπου ο Παγδατής προηγείτο με 5-3, αλλά τελικά έχασε το σετ με 7-5.
Ο Παγδατής κατέβαλε ηρωική προσπάθεια στο τέταρτο σετ, καθώς παρά το γεγονός ότι έχανε με 5-1 κατάφερε να κερδίσει το σετ στο τάι μπρέικ.
Εάν νικούσε ο Παγδατής θα έγραφε ιστορία, καθώς θα γινόταν ο πρώτος τενίστας που θα απέκλειε σε συνεχόμενους γύρους τρεις νικητές της διοργάνωσης (Γιόχανσον, Σάφιν, Χιούιτ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Σκότι Πίπεν: Δαχτυλίδια και το «όνειρο» της Βαρκελώνης βγαίνουν στο σφυρί
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για τα ζευγάρια – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

