Συναυλία από τη Βίκυ Λέανδρος στο Μέγαρο Μουσικής στις 13 Νοεμβρίου
Tο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, συναυλία με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Επανένταξης Εθισμένων από αλκοόλ και ουσίες «Η Επιστροφή».
98
Tο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, συναυλία με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Επανένταξης Εθισμένων από αλκοόλ και ουσίες «Η Επιστροφή».
Σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη η κ. Λέανδρος αναφέρθηκε στους σκοπούς αυτής της συναυλίας, αλλά και στη σημασία ψυχολογικής στήριξης των ατόμων που έχουν εθιστεί σε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.
Η κ. Λέανδρος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα, καθώς προεδρεύει του διεθνούς ιδρύματος καταπολέμησης ναρκωτικών Mentor. Επιπλέον έχει δεχθεί πρόσκληση από τον Πάπα με αφορμή το κοινωνικό της έργο, ενώ έχει λάβει και πλήθος τιμητικών βραβείων.
Η οργάνωση «Επιστροφή» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2003 από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους και στοχεύει στην κοινωνική επανένταξη ανδρών και γυναικών, εθισμένων στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και άλλες ουσίες.
Η συναυλία θα δοθεί στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ. Το «παρών» στη συναυλία θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Τραγωδία στον Βόλο – «Καιγόταν ολόκληρη, της έριξα ένα μπουφάν να σβήσει αλλά έπεσε νεκρή μπροστά μου»
- Ο Άνταμ Σάντλερ αφήνει την κωμωδία και πιάνει (ξανά) το δράμα
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης




