89

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της σεζόν ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει αρθροσκόπηση.

Η περίοδος αποθεραπείας μετά από αρθροσκόπηση υπολογίζεται στον ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Μπατίστ δεν θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Στην χειρότερη περίπτωση θα χάσει τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Κατά τα άλλα στον Παναθηναϊκό περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις στην υπόθεση Σπανούλη. Ο χρόνος κυλάει, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και οι «πράσινοι» θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του V-Span.

Αισιοδοξία υπάρχει και στην περίπτωση Γιαβτόκας και Ζίζιτς. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει ότι ο Λιθουανός σέντερ θα υπογράψει στην Ντιναμό Μόσχας, το επιβεβαίωσε άθελά του και ο Χένρι Ντόμερκατ ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στη Ρωσική ομάδα, και θα ελευθερώσει θέση κοινοτικού, την οποία θα πάρει ο Ζίζιτς.

Η συμφωνία με τον Κροάτη είναι δεδομένη, αλλά πρέπει πρώτα να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Γιαβτόκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr