66

Την επιστροφή του Ρενάλντας Σεϊμπούτις στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με την εξής ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του καλαθοσφαιριστή Ρενάλντας Σεϊμπούτις και την υπογραφή νέου συμβολαίου τριετούς διάρκειας».

Όπως αναφέρεται στον επίσημο δικτυακό τόπο των Πειραιωτών, ο Λιθουανός θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα έως τη σεζόν 2009-2010 και στο συμβόλαιό του περιλαμβάνεται όρος, βάσει του οποίου θα μπορεί να αποχωρήσει μόνο για το ΝΒΑ και όχι για κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Η επιστροφή του Ρενάλντας Σεϊμπούτις στον Ολυμπιακό σήμανε και την «έξοδο» του Χένρι Ντόμερκαντ από την ομάδα. Ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό από τον Πίνι Γκέρσον και με την επιστροφή του Λιθουανού δεν υπήρχε εκ των πραγμάτων χώρος για τον Ντόμερκαντ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του παίκτη ότι η συνεργασία των δύο πλευρών έλαβε τέλος και ο Ντόμερκαντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κατήγγειλαν στον ΕΣΑΚΕ το συμβόλαιο του Αλεξ Ακερ, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ