Αινιγματικές δηλώσεις του Ζήση για το μέλλον του… Παπαλουκά
Ο Νίκος Ζήσης είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών για την ΤΣΣΚΑ, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από την πρωταθλήτρια Ρωσίας. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα Sport Express, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ενώ, αναφερόμενος στον Θοδωρή Παπαλουκά, τόνισε ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ ο «Τεό» δεν είναι και τόσο μικρές.
89
Ο Νίκος Ζήσης είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών για την ΤΣΣΚΑ, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από την πρωταθλήτρια Ρωσίας.
Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα Sport Express, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ενώ, αναφερόμενος στον Θοδωρή Παπαλουκά, τόνισε ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ ο «Τεό» δεν είναι και τόσο μικρές.
«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και πλούσια ιστορία. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της. Τι να πούμε, όταν έχει συμμετάσχει σε πέντε φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα. Στόχος μου είναι να φτάσω το επίπεδό της» είπε επίσης ο Ζήσης.
Και συμπλήρωσε: «Η απόφαση να έρθω στην ΤΣΣΚΑ δεν ήταν εύκολη. Είχα προσφορές από επτά άλλες ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρωσία και έπρεπε να… ζυγίσω τα πράγματα. Ο καθοριστικός παράγοντας για να πω το ναι στην ΤΣΣΚΑ ήταν ο Ετόρε Μεσίνα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει φοβερή πρόοδο με την ομάδα και φυσικά είμαι ενθουσιασμένος με τις προκλήσεις που έχω μπροστά μου».
Ο τέως παίκτης της Μπενετόν δήλωσε ότι δεν ήταν ο Παπαλουκάς αυτός που τον έπεισε να πάει στη Ρωσία, ενώ παρουσιάστηκε αρκετά αινιγματικός για το εάν ο «Τεό» θα πάει στο ΝΒΑ: «Με τον Θοδωρή δεν μίλησα φέτος, γιατί πολύ απλά δεν προλάβαινε. Όταν σκεφτόμουν την πρόταση της ΤΣΣΚΑ, ο Θοδωρής έπαιζε εναντίον της Ούνιξ, ενώ μετά είχε να σκεφτεί το δικό του μέλλον. Μίλησα βέβαια και με άλλους παίκτες που έχουν παίξει στην ΤΣΣΚΑ, όπως ο Χατζηβρέττας και ο Ντικούδης».
«Πρώτα απ όλα, ο Θοδωρής ακόμα δεν έχει φύγει για το ΝΒΑ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελικά να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ. Φυσικά και εύχομαι στον Θοδωρή τα καλύτερα, όποια και αν είναι η απόφασή του. Εγώ προσωπικά δεν σκέφτομαι τώρα το ΝΒΑ. Ας κάνω τουλάχιστον τα μισά που έχει κάνει ο Παπαλουκάς στη ΤΣΣΚΑ και μετά βλέπουμε» κατέληξε ο Νίκος Ζήσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χανιά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του
- ΚΑΠ: «Σπέρνουν» επιδοτήσεις, «θερίζουν» ανισότητες – Πολλά για τους λίγους, λίγα για τους πολλούς
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό το παιχνίδι με τον ‘Αγιαξ αλλά η προσοχή μας στον Βόλο»
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ φέρεται να συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην ανατροπή Μαδούρο – Οι επαφές και οι απειλές

