Τουλάχιστον 21 νεκροί από πυρκαγιά σε λιμάνι του Μπανγκλαντές
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο λιμάνι Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές. Η φωτιά ξεκίνησε από φτωχογειτονιά στην περιοχή Μπακούλια. Μεταξύ των θυμάτων, γυναίκες και παιδιά.
30
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο λιμάνι Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές.
Οι πυροσβέστες εκτιμούν ότι η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη, όπου πιθανολογούν ότι βρίσκονταν εύφλεκτα υλικά. Οι δεκάδες πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να σβήσουν την πυρκαγιά.
Ανδρες των δυνάμεων ασφαλείας ανέφεραν ότι μεταξύ των 21 νεκρών είναι οκτώ γυναίκες και δύο παιδιά. Υπάρχουν επίσης άλλοι δέκα τραυματίες.
Το λιμάνι Τσιταγκόνγκ βρίσκεται 260χλμ νότια της πρωτεύουσας, Ντάκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442