Σταδιακή αύξηση των κοινωνικών δαπανών κατά 2 δισ. ευρώ υπόσχεται ο Γ.Αλογοσκούφης
Για αύξηση των κοινωνικών δαπανών κατά 2 δισ. ευρώ, σταδιακά μέσα στην πενταετία, μίλησε την Κυριακή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης στην ετήσια συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας, στη Λάρισα.
28
Για αύξηση των κοινωνικών δαπανών κατά 2 δισ. ευρώ, σταδιακά μέσα στην πενταετία, μίλησε την Κυριακή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης στην ετήσια συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τον υπουργό, στην αύξηση αυτή θα συμβάλει σημαντικά η προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η «καλύτερη στόχευση των κοινωνικών δαπανών».
«Η οικονομία μας σημειώνει σημαντική πρόοδο (…) Οι πολίτες βλέπουν ότι οι μεταρρυθμίσεις μας αποδίδουν για όλους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλογοσκούφης καλώντας τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442