Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα πρωταγωνιστεί και στις δύο τελευταίες ταινίες του Χάρι Πότερ
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Warner Bros, για να πρωταγωνιστήσει στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς. Τα γυρίσματα της έκτης ταινίας θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο. Ο ηθοποιός αυτό τον καιρό αποθεώνεται στο Γουέστ Εντ.
92
Παραγωγοί της Warner Bros επιβεβαίωσαν στο BBC ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο νεαρός που υποδύεται το μάγο στις ταινίες του Χάρι Πότερ, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της έκτης ταινίας το Σεπτέμβριο.
Ο Ντάνιελ Ραντκλιφ κέρδισε τον ρόλο του Χάρι Πότερ το 2000 σε ηλικία 11 ετών και η πρώτη ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος έκανε πρεμιέρα το 2001.
Η τελευταία ταινία με τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows δεν αναμένεται να προβληθεί στο λευκό πανί πριν από το 2010, οπότε ο πρωταγωνιστής θα έχει συμπληρώσει το 21o έτος της ηλικίας του.
Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα, η πέμπτη ταινία της σειράς θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο, ενώ Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο, με την έβδομη και τελευταία ταινία να ακολουθεί.
Ο ηθοποιός έκανε πριν από λίγες μέρες το ντεμπούτο του στη σκηνή του Γουέστ Εντ, αποκομίζοντας θετικές κριτικές για την ερμηνεία του στο αμφιλεγόμενο έργο Equus.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το
- Τι κάνει την ανισότητα να γίνει κοινωνική εξέγερση; Ίσως να είναι το ίντερνετ







