Την τελευταία του πνοή άφησε ο ιδρυτής του θεάτρου «Εμπρός» Τάσος Μπαντής
Ο Τάσος Μπαντής, ιδρυτής και εμψυχωτής του θεάτρου «Εμπρός» έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Η κηδεία του θα γίνει από το Νεκροταφείο του Βύρωνα την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.
30
Ο Τάσος Μπαντής, ιδρυτής και εμψυχωτής του θεάτρου «Εμπρός» έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Η κηδεία του θα γίνει από το Νεκροταφείο του Βύρωνα την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.
Ο Τάσος Μπαντής εργάστηκε ως ηθοποιός στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη συνέχεια έπαιξε στην Αθήνα και πρωτοστάτησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην ίδρυση του θεατρικού οργανισμού «Μορφές» στο θέατρο «Εμπρός», όπου σκηνοθέτησε μεγάλες επιτυχίες.
Πρόσφατα έπαιξε στον κινηματογράφο στην ταινία Πολίτικη Κουζίνα, στο ρόλο του παπού του πρωταγωνιστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου»
- Βατικανό: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του στη Μεσσαρά
- Ο Χέις-Ντέιβις «πακετάρει» βαλίτσες και άναψε… φωτιές στα social media (vid)
- Η ανατριχιαστική ιστορία του ασύλου Pennhurst που ενέπνευσε τη σειρά Stranger Things
- Αλεξανδρούπολη: Κλειστά σχολεία σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί, λόγω παγετού και χιονοπτώσεων


