Παρατείνεται για έξι ακόμα μήνες η προφυλάκιση της πρώην ανακρίτριας Κ.Μπουρμπούλια
Την παράταση κράτησης της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια για έξι ακόμα μήνες αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών. Η πρώην ανακρίτρια χαρακτήριζε παράνομη την κράτησή της, υπολογίζοντας στο συνολικό χρόνο και το διάστημα που κρατείτο στη Γαλλία.
30
Την παράταση κράτησης της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια για έξι ακόμα μήνες αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών. Η πρώην ανακρίτρια χαρακτήριζε παράνομη την κράτησή της, υπολογίζοντας στο συνολικό χρόνο και το διάστημα που κρατείτο στη Γαλλία.
Οι Εφέτες δέχονται ότι ο χρόνος κράτησης της Κ.Μπουρμπούλια ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο -αντί του Ιανουαρίου που συνελήφθη στην Γαλλία- οπότε και κρίθηκε με απόφαση του εφέτη ανακριτή και του Εισαγγελέα Εφετών, προφυλακιστέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)








![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442