Ο συντηρητικός Φελίπε Καλντερόν νικητής των προεδρικών εκλογών στο Μεξικό
Ο συντηρητικός υποψήφιος Φελίπε Καλντερόν είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στο Μεξικό, σύμφωνα με τα επίσημα τελικά αποτελέσματα. Πάντως, ο αντίπαλός του, υποψήφιος της αριστεράς Λόπες Ομπραδόρ έχει προειδοποιήσει ότι θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα.
Ο συντηρητικός υποψήφιος Φελίπε Καλντερόν είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στο Μεξικό, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.
Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, ο Καλντερόν λαμβάνει ποσοστό 35,88%, έναντι 35,31% του βασικού αντιπάλου του, υποψηφίου της αριστεράς Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.
Πάντως, ο Ομπραδόρ έχει πάντως προειδοποιήσει ότι θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών ενώπιον του Ομοσπονδιακού Εκλογοδικείου και κάλεσε τους υποστηρικτές του σε διαδήλωση το Σάββατο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.