Στον εισαγγελέα θα κληθεί να καταθέσει ο 38χρονος αιμοδότης φορέας του AIDS
Με καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού του «Ιπποκράτειου» συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για την μόλυνση των δύο ασθενών από τη μετάγγιση αίματος με τον ιό του AIDS. Ο 38χρονος αιμοδότης-φορέας αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει.
28
Με καταθέσεις γιατρών και μελών του νοσηλευτικού προσωπικού στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για την μόλυνση των δύο ασθενών από τη μετάγγιση αίματος με τον θανατηφόρο ιό του AIDS.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Βασίλη Φλωρίδη ο διευθυντής του Κέντρου Αιμοδοσίας του «Ιπποκράτειου», Λεωνίδας Παπαγιάννης.
Ο 38χρονος αιμοδότης-φορέας, αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει, στο πλαίσο της προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Greek 2026 Summer Tourism Season Off to Strong Start, Early Bookings Surge
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442