Κλείνουν συμβολικά οι υπηρεσίες της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης την Τετάρτη
Σε συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών της προχωρά την Τετάρτη 22 Μαρτίου η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων στη σχολική στέγη και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν το νομό. Ο νομάρχης Π.Ψωμιάδης θα δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.
Σε συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών της προχωρά την Τετάρτη 22 Μαρτίου η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων στη σχολική στέγη και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν το νομό.
Ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας και αναμένεται να αναφερθεί, επιπλέον, σε προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, την αποβιομηχάνιση, την ανεργία, τις συγκοινωνίες, το οδικό δίκτυο και το δίκτυο υγείας.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.