Ενημέρωση για γρίπη και εργασιακά ζητούν από τους νέους υπουργούς 17 βουλευτές
Ενημέρωση από τους νέους υπουργούς Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο και Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη για το θέμα της γρίπης των πτηνών και των εργασιακών σχέσεων αντιστοίχως ζητούν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΡΑ.
Ενημέρωση από τους νέους υπουργούς Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο και Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη για το θέμα της γρίπης των πτηνών και των εργασιακών σχέσεων αντιστοίχως ζητούν οι 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΡΑ, που μετέχουν στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Με σχετικές επιστολές τους προς τον πρόεδρο της επιτροπής Π.Αδρακτά, βουλευτές ζητούν να κληθεί ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να ενημερώσει την επιτροπή «για τη στρατηγική αντιμετώπισης των διαρκώς αυξανομένων προβλημάτων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και επίσης για την πορεία θωράκισης της χώρας από την είσοδο του ιού Η5Ν1 και των πιθανών μεταλλάξεων του».
Επίσης, ζητούν να κληθεί ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τις κινητοποιήσεις της ΟΤΟΕ, της ΓΣΕΕ και των ναυτεργατών, καθώς και για το πώς προτίθεται να χειριστεί τα θέματα των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού.
Από το ΠΑΣΟΚ πρώτοι υπογράφοντες είναι οι βουλευτές Ευ.Βενιζέλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Τόνια Αντωνίου, ενώ από το ΣΡΑ υπογράφει ο βουλευτής Αττικής Αθ.Λεβέντης.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.