Η «περιπέτεια» του Κώστα Λουμπούτη στο εξωτερικό συνεχίζεται, καθώς επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η Τβέντε. Ο Ελληνας αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Περούτζια, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.
Η «περιπέτεια» του Κώστα Λουμπούτη στο εξωτερικό συνεχίζεται, καθώς επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η Τβέντε. Ο Ελληνας αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Περούτζια, δοκιμάσθηκε για περίπου μία εβδομάδα από τον προπονητή της ολλανδικής ομάδας, Ρίνι Κούλεν, και χθες η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Τβέντε, ο Λουμπούτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ολλανδικό σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα διετούς ανανέωσης.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.