Από το Δουβλίνο άρχισε η νέα ευρωπαϊκή περιοδεία του Μπρους Σπρίνγκστιν
Περιοδεία στην Ευρώπη πραγματοποιεί ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν, μάλιστα χωρίς τους E-Street Band που συνήθιζαν να είναι μαζί του. Πρώτος σταθμός η Ιρλανδία και ακολουθούν οι περισσότερες από τις χώρες της Δ.Ευρώπης.
30
Περιοδεία στην Ευρώπη πραγματοποιεί ο Αμερικανός τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν, μάλιστα χωρίς τους E-Street Band που συνήθιζαν να είναι μαζί του. Πρώτος σταθμός η Ιρλανδία και ακολουθούν οι περισσότερες από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα εμφανιστεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 27 και 28 Μαΐου και ακολουθούν οι Βρυξέλλες.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία. Η περιοδεία του θα κλείσει στις 25 Ιουνίου στη Στοκχόλμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ματσάδο και Τραμπ δεν είναι οι πρώτοι – Νομπελίστες ειρήνης που στήριξαν πολεμικούς εφιάλτες
- Γαλλία: Φορτηγάκι πέφτει πάνω σε παιδιά στη Μασαλία – 11 τραυματίες, 8χρονος σοβαρά
- Μπορούν Πεκίνο και Μόσχα να απαγάγουν ηγέτες όπως οι ΗΠΑ;
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής




