Αναβάλλεται για το 2006 η νέα ταινία του θρυλικού Τζέιμς Μποντ
Σε «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί το ζήτημα της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του πράκτορα 007. Οι παραγωγοί δεν έχουν καταλήξει ούτε στο σκηνοθέτη ούτε στο διάδοχο του Πιρς Μπρόσναν και όλα δείχνουν ότι η νέα ταινία δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2006.
30
Σε «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί το ζήτημα της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του πράκτορα 007. Οι παραγωγοί δεν έχουν καταλήξει ούτε στο σκηνοθέτη ούτε στο διάδοχο του Ιρλανδού Πιρς Μπρόσναν και όλα δείχνουν ότι η νέα ταινία δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2006.
Όπως αναφέρεται στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, ο εκπρόσωπος της Metro-Goldwyn-Mayer δήλωσε ότι τα γυρίσματα δεν θα αρχίσουν στα τέλη Ιανουαρίου του 2005, αφού η εταιρεία δεν κατέληξε σε συμφωνία με τους παραγωγούς για το όνομα του σκηνοθέτη.
Όλα πλέον δείχνουν ότι το «ραντεβού» του βρετανού πράκτορα με τα εκατομμύρια θαυμαστών του δεν θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2005. Νέος στόχος, η ταινία να είναι έτοιμη εντός του 2006, όταν πλέον η Metro-Golwyn-Meyer θα αποτελεί τμήμα της ιαπωνικής Sony.
Έως τότε οι υπεύθυνοι ελπίζουν να έχουν καταλήξει και στο ηθοποιό που θα πάρει τη θέση του 50χρονου Ιρλανδού Πιρς Μπρόσναν. Ο τελευταίος πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες και, κατά κοινή ομολογία, έδωσε «πνοή» στον Τζέιμς Μποντ.
Αλλωστε, ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ, Die Another Day (2002), έκανε ρεκόρ εισιτηρίων με τις εισπράξεις να αγγίζουν τα 414 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετζήπογλου: «Παπανικολάου, Φουρνιέ και Γουόκαπ δίνουν τις καλύτερες συμβουλές»
- Ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ συνελήφθη για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων της Gen Z
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη
- Το λάθος του Νέντοβιτς: «Δεν έπρεπε να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής – Εντοπίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράν με 5 κύριους στόχους – Έναν μήνα μετά, πόσους έχει επιτύχει;




