Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν έγινε η έκπληξη και τα φαβορί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Δεν έγινε η έκπληξη και τα φαβορί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Χωρίς να δυσκολευτούν τα φαβορί των αγώνων ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ, Αιγάλεω, ΟΦΗ, Ξάνθη επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους και περιμένουν τους... επόμενους. Όλα τα αποτελέσματα...

26

Χωρίς να δυσκολευτούν τα φαβορί των αγώνων ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ, Αιγάλεω, ΟΦΗ, Ξάνθη επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους και περιμένουν τους… επόμενους.

Συγκεκριμένα λοιπόν ο «δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λήλαντα στη Χαλκίδα, αλλά η νίκη του 4-0 στην Τούμπα ήταν αρκετή για του δώσει την πρόκριση.

Εντυπωσιακή ήταν η Ξάνθη, που συνέτριψε 4-0 τον Πανδραμαϊκό, ενώ το Αιγάλεω επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα της Μαρκό, αυτή τη φορά με 2-0.

Δεύτερη νίκη επί των Λύκων με 3-0 για τον ΟΦΗ, ενώ αγχώδης νίκη-πρόκριση πήρε η Καλλιθέα, επικρατώντας 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελ Πάσο.

Εξάλλου την ήττα με 1-2 από την Αχαϊκή για την Καλαμαριά, η οποία, όμως, προκρίθηκε χάρη στη νίκη 3-0 εντός έδρας.

Τέλος την πρόκρισή τους εξασφάλισαν και οι Λάρισα, Νίκη Βόλου, Πανηλειακός, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, Αγροτικός Αστέρας, Καστοριά, Ηλυσιακός.

Aναλυτικά τους δεύτερους αγώνες για την α φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων συναντήσεων):

Ξάνθη-Πανδραμαϊκός 4-0 (1-1)

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Πρίττας (20), Δημητριάδης (+45), Ζωγραφάκης (65) και Λαμπριάκος (85).

Ξάνθη: Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου (46 Ζωγραφάκης) , Τοροσίδης, Σίκοφ, Πάβιοτ, Καλαστσιμπέτα, Μαγκχράτζε, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κάραμπας (58 Κοντοδήμος), Δημητριάδης (67 Ντατορού)

Πανδραμαϊκός: Αποστολίδης, Λαμπάκης (46 Νούντου) , Κουσίδης, Αλεξίου, Ευθυμιάδης, Πατέλης (70 Ουσταμπασίδης), Κουρλιός, Αντζας, Παυλίδης, Μουρατίδης, Πολυχρονίδης (46 Φεστερίδης).


Καλλιθέα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (0-0)

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 40 με τον Ντάτσιο. Τελικά, η Καλλιθέα κατάφερε να αντιδράσει και αφού πρώτα ισοφάρισε στο 50 με τον Πέτκοβιτς, μπόρεσε να πάρει και την πρόκριση στο 78 με τον Γκένα να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα.

Η Καλλιθέα αγωνίστηκε με τους: Μπαρτζώκα, Γκεοργκίεφ, Καρατζά, Κουλακιώτη, Νταμπρόφσκι (71 Κουτσοσπύρο), Ουάνγκα (46 Σαββίδη), Πέτκοβιτς, Ντραγκίσεβιτς (46 Πασάς) Τελκίνσκι, Γκέκα, Τσίγκα.


Αιγάλεω-Μαρκό 2-0 (4-1)

Τα γκολ του «Σίτι» πέτυχε ο Μακρής στο 9 και στο 88.

Το Αιγάλεω αγωνίστηκε με τους: Τζενάμο (46 Κλάεβιτς), Χατζή, Κουμπαρούλη (72 Νταϊφώτη), Χρήστου, Τσιρόγιαννη, Τσάτσο (46 Γκουγκουλάκη), Λιαπάκη, Χλωρό, Τσαγκαβέλη, Μακρή, Νικολόπουλο.

Λήλας Βασιλικού-ΠΑΟΚ 0-0 (0-4)

ΠΑΟK: Φερναντέζ, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Βανγκελί, Βόκολος (46 Χασιώτης), Αμαφούλε (66 Γιασουμή), Χάγκαν, Λουκά, Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης (72 Χριστοδουλόπουλος) και Γαρπόζης.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Καρκάνης, Μπόκαρης, Μπριλάκης, Δημητρίου, Γούναρης, Τσαλιαγκός, Μυλωνάς, Γίγας, Ηλίας, Γκίκας (75 Γιώργου) και Γκούμας.

ΟΦΗ-Λύκοι 3-0 (2-1)

Τα τέρματα του ΟΦΗ πέτυχαν οι Καζαντζής (8), Ντεγιάνοφ (68) και Τριανταφύλλου (75)

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Σταυρακάκης (73 Τζανής), Αναστασιάδης, Τόμας, Κωνσταντάκης, Δέντσας, Κουτσουρές, Ντεγιάνωφ (71 Ολιβέϊρα), Καζαντζής, Νουαφόρ (49 Τριανταφύλλου).

ΛΥΚΟΙ: Ντράγκο, Παπαδόπουλος Γ., Σαμαράς Δημ., Κανακούδης (76 Σαμαράς Ιωάν.), Πεχλιβανίδης, Ηπειρώτης, Στεφανίδης (80 Μάρος), Μακιέσε, Μουτίδης Αλεξ., Αρχοντίδης (46 Ευσταθιάδης), Μόσχου.

Ατρόμητος-Αναγέννηση Aρτας 0-0 (1-1)

Ηλυσιακός-Ρόδος 1-0 (1-2)

Κάμπας 69

Λάρισα-Αχαρναϊκός 2-1 (3-1)

Καρκαλέτσης 87, Κυπαρίσσης 89 / Μοστράτος 44

Αγροτικός Αστέρας-Καλαμάτα 1-2 (2-0)

Μπεκιάρης 60 / Γιοζέποβιτς 25, Φρίμποργκ 70

Νίκη Βόλου-Χαϊδάρι 2-1 (1-0)

Κοντεών 55, Γκάγκος 74 / Διαμαντής 79

Λεβαδειακός-Θρασύβουλος 3-0 (1-2)

Στοΐνοβιτς 18, Καρακατσάνης 26, Σάβιτς 68

Αχαϊκή-Καλαμαριά 2-1 (0-3)

Η ομάδα του Εδουάρδο Αμορίν δέχτηκε γκολ στο 8o λεπτό, όταν ο Φυντανίδης έκανε τραγικό λάθος στέλνοντας την μπάλα στον Φωνιάτη, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για το πατρινό συγκρότημα. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με «δράστη» τον Βέλο Ζούνιορ, ο οποίος ουσιαστικά διέλυσε τα λιγοστά όνειρα της Αχαϊκής για πρόκριση. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Τσολόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της Αχαϊκής, η οποία μπορεί να μην προκρίθηκε αλλά ουσιαστικά αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

ΑΧΑΪΚΗ: Κοέντας, Λάζαρης, Φίλιππας, Βετούλας, Τσολόπουλος, Αποστολίδης, Μπάμπαρης (41 Τόγιας), Θωνιάτης (77 Φωτεινάτος), Ουμ, Μποζίλοφ, Γιαννακόπουλος (46 Προκόπης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καραντζιόβαλης, Τάβαρες, Νικολόπουλος (62 Ουέλιγκτον), Φυτανίδης, Τζιακομέλι (78 Ριβάλντι), Κλέιτον, Γενιτσαρίδης, Μπρίτο, Ηλιάδης, Βέλα Τζούνιορ (64 Βεργώνης), Μπάρκας

Θερμαϊκός-Πανηλειακός 1-1 (0-1)

Σπανός 34 / Μανίκας 77

Καστοριά-Δόξα Δράμας 3-1 (2-3)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024