Μετακίνηση υπαλλήλων μετά από τέσσερα χρόνια στην ίδια υπηρεσία ζητά ο Αρειος Πάγος
Τη μετακίνηση των δικαστικών υπαλλήλων που συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια στην ίδια οργανική υπηρεσία ζητά ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, με έγγραφό του προς τους προϊσταμένους των Εφετείων και Πρωτοδικείων όλης της χώρας.
Τη μετακίνηση των δικαστικών υπαλλήλων που συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια στην ίδια οργανική υπηρεσία ζητά ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Γ.Κάπος, με έγγραφό του προς τους προϊσταμένους των Εφετείων και Πρωτοδικείων όλης της χώρας.
Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου επισημαίνει ότι το μέτρο αυτό στόχο έχει «τη δημιουργία στελεχών με γνώση και εμπειρία σε όλα τα αντικείμενα της γραμματείας, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότητα στη δυνατότητα υπηρεσιακής εξέλιξης όλων των υπαλλήλων καθώς και την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας».
Ο ίδιος ζητά από τους διευθύνοντες των δικαστηρίων να του υποβάλουν αναφορά στην οποία θα σημειώνονται ονομαστικώς οι δικαστικοί υπάλληλοι που αλλάζουν θέση και τα τμήματα μεταξύ των οποίων μετακινούνται.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.