Συνάντηση Καραμανλή – Μούσχουρη στο Μέγαρο Μαξίμου
Με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. «Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες» εκτίμησε η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ.
43
Με την πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ και διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Μετά τη συνάντηση, η κ. Μούσχουρη δήλωσε ότι ζήτησε το ραντεβού με τον πρωθυπουργό για να του εκφράσει τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή της για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
«Ήρθα να τον συγχαρώ. Δεν είχα την ευκαιρία πριν, παρόλο που είχα στείλει γραπτώς τον ενθουσιασμό μου για την νίκη του. Ήρθα να τον δω από κοντά, να τον ευχαριστήσω πάλι για όσα κάνει και να τον διαβεβαιώσω για την παρουσία μου στο πλευρό του» υπογράμμισε.
Απαντώντας σε ερώτηση εάν έθεσε στον πρωθυπουργό κάποιο ζήτημα για τον πολιτισμό, η κ. Μούσχουρη εκτίμησε ότι αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
«Ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά και έχουμε καιρό για τα υπόλοιπα» είπε, ενώ αναφερόμενη στην επέτειο των δέκα χρόνων από το θάνατο του κορυφαίου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι επισήμανε:
«Ο Μάνος δεν έχει φύγει ποτέ, εφόσον τον θυμόμαστε. Ειδικά για μένα, με ό,τι έχει κάνει και ό,τι έχει γράψει, δεν έχει φύγει ποτέ. Και ακριβώς η επιθυμία μου είναι το έργο του Μάνου να πάει και παραπέρα, στους νεότερους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΟΚ – Προμηθέας 100-70: Άνετη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά πριν τον ημιτελικό με τη Μούρθια
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
- Δουδωνής: Πρέπει να αποτρέψουμε την επανεκλογή Μητσοτάκη – Η χώρα θα είναι μη βιώσιμη




