Ακυρώθηκαν 21 οικοδομικές άδειες στην περιοχή Σταυρονικήτα Χαλκιδικής
Το Ε Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε, ως μη νόμιμες, 21 οικοδομικές άδειες που επέτρεψαν στην εταιρεία «Σάνη ΑΕ» να ανεγείρει πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή Σταυρονικήτα, στη χερσόνησο Κασσάνδρας της Χαλκιδικής.
Το Ε Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε, ως μη νόμιμες, 21 οικοδομικές άδειες που είχε εκδώσει η Πολεοδομία Νέων Μουδανιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής.
Οι άδειες αυτές επέτρεψαν στην εταιρεία «Σάνη ΑΕ» να ανεγείρει πολυτελείς κατοικίες, κ.λπ. στην περιοχή Σταυρονικήτα, στη χερσόνησο Κασσάνδρας της Χαλκιδικής.
Η απόφαση προέκυψε έπειτα από αναπομπή του ζητήματος από την Ολομέλεια του ΣΤΕ, η οποία πέρυσι είχε κρίνει ότι η έκδοση οικοδομικών αδειών για την επίμαχη δασική περιοχή είναι παράνομη και έλυσε το νομικό καθεστώς από άποψης οικιστικής για την περιοχή.
Κατόπιν αυτών, η Ολομέλεια ακύρωσε το 2003 μία οικοδομική άδεια και ανέπεμψε ως προς τις άλλες 21 την υπόθεση στο Ε Τμήμα, το οποίο την Τετάρτη εξέδωσε σχετική απόφαση τις ακυρώνει ως μη νόμιμες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.