Αν και ασθενής η Γιουβέντους έμεινε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος
Η Γιουβέντους παρά τις πολλές απουσίες λόγω των γνωστών προβλημάτων με τη γρίπη που ταλαιπωρεί πολλούς παίκτες του Λίπι, επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Κόμο με 3-1 και διατηρήθηκε έστι στην κορυφή του campionato.
Η Γιουβέντους παρά τις πολλές απουσίες λόγω των γνωστών προβλημάτων με τη γρίπη που ταλαιπωρεί πολλούς παίκτες του Λίπι, επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Κόμο με 3-1 και διατηρήθηκε έστι στην κορυφή του campionato.
Τα γκολ της «μεγάλης κυρίας» πέτυχαν ο Ντι Βάιο (22) και Καμορανέζι (43), ενώ είχε προηγηθεί το αυτογκόολ του Χουάρες στο 11. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Πέκια.
Να σημέιωθεί οτι η Γιούβε έχασε και πέναλντι με τον Ζαλαγέτα.
Την Κυριακή: Μπολόνια-Έμπολι Μπρέσια-Ρετζίνα Ίντερ-Πιατσέντσα Λάτσιο-Αταλάντα Μόντενα-Κιέβο Ουντινέζε-Ρόμα Περούτζια-Πάρμα
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).