Με τον υπουργό Πολιτισμού συναντήθηκε την Τρίτη ο Χρήστος Παπουτσής
Με τον υπουργό Πολιτισμού Ευ.Βενιζέλο συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Παπουτσής. Στη συνάντησή τους συζητήθηκε το θέμα της Ολυμπιακής προετοιμασίας και πιο συγκεκριμένα η προετοιμασία της Αθήνας εν όψει του 2004.
Με τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Παπουτσής. Στη συνάντησή τους συζητήθηκε το θέμα της Ολυμπιακής προετοιμασίας και πιο συγκεκριμένα η προετοιμασία της Αθήνας εν όψει του 2004.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Ευ.Βενιζέλος δήλωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι το φιλόδοξο, συγκροτημένο και υπεύθυνο πρόγραμμα που έχει ο κ. Παπουτσής με τους συνεργάτες του θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με την πολιτεία, αλλά κυρίως τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Αθήνας, δηλαδή του ίδιο του ελληνικού λαού».
Από την πλευρά του ο κ. Παπουτσής, αφού συνεχάρη τον υπουργό Πολιτισμού για το έργο του, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη συμμετοχή του νυν δημάρχου Αθηναίων στην Οργανωτική Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 2004. «Εγώ δεσμεύτηκα ότι με τη νέα δημοτική Αρχή θα υπάρχει προσωπική συμμετοχή στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και επιπλέον ο δήμος θα παίξει το δικό του ρόλο για την προετοιμασία της κοινωνίας και της οικονομίας της πόλης όλη αυτή την περίοδο, προκειμένου να υποδεχτούμε και να επωφεληθούμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο κ. Παπουτσής.
Τέλος, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε πνευματικές και πολιτιστικές λειτουργίες, οι οποίες θα διαδωθούν προς όλα τα διαμερίσματα. «Έχουμε πολλές ιδέες, τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία αναλυτικά να τις παρακολουθήσετε, να τις σχολιάσετε και να τις κριτικάρετε, όταν θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας. Αλλά εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ο πολιτισμός στην Αθήνα, στην πόλη που θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι από εκείνες που γέννησαν τον πολιτισμό, πρέπει να φτάσει σε όλους τους δημότες.
Τον Χρήστο Παπουτσή συνόδεψαν στο υπουργείο Πολιτισμού οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Όμορφη Πόλη, η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου Χρήστος Λάζος και ο θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Λαζαρίδης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.