Εκστρατεία της Τροχαίας για τη μείωση ατυχημάτων – Μπλόκα σε 17 σημεία από την Πέμπτη
Μπλόκα για αλκοτέστ και ελέγχους υπερβολικής ταχύτητας σε 17 σημεία της Αττικής στήνει από την Πέμπτη η Τροχαία, σε μία προσπάθεια μείωσης των ατυχημάτων, τα οποία παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση τον Ιούλιο.
43
Εκστρατεία για τη μείωση των ατυχημάτων, τα οποία παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση τον Ιούλιο, ξεκινάει από την Παρασκευή η Τροχαία Αττικής.
Συγκεκριμένα, από τις απογευματινές ώρες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν συνεργεία της Τροχαίας σε 17 σημεία του βασικού οδικού δικτύου της Αττικής, που θα στήνουν μπλόκα για αλκοτέστ και έλεγχο της ταχύτητας με ραντάρ.
Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε και καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα.
Τα μπλόκα θα στηθούν κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο, στην Κηφισίας, τη Μεσογείων και την Κατεχάκη, αλλά και σε άλλους δρόμους, ιδιαίτερα στα νότια προάστια, στον Πειραιά, στη Γλυφάδα, στη Βουλιαγμένη και στη Βάρη.
Αρκετά από τα μπλόκα θα στήνονται κοντά σε νυκτερινά κέντρα και θα γίνονται κυρίως αλκοτέστ, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, τα περισσότερα ατυχήματα καταγράφονται το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο και η πλειοψηφία τους οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και μέθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Οι κατηγορίες περί αντισημιτισμού που εκτοξεύονται ως χαρτοπόλεμος είναι για να αποσπάται η προσοχή από τα θύματα
- Αν αυτό το παλτό μπορούσε να μιλήσει – Το μακρύ ταξίδι του πανωφοριού Τσέστερφιλντ του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442