Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αντάρτες νεκροί από ανταλλαγή πυρών

Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αντάρτες νεκροί από ανταλλαγή πυρών

Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αυτονομιστές αντάρτες έχασαν τη ζωή τους από ανταλλαγή πυρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόλη Ρατζούρι του Κασμίρ. Οι συγκρούσεις άρχισαν όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε περιοχή υψηλής ασφάλειας.

53

Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αυτονομιστές αντάρτες έχασαν τη ζωή τους από ανταλλαγή πυρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόλη Ρατζούρι, στα νοτιοδυτικά της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του Τζάμου και Κασμίρ.

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι συγκρούσεις άρχισαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε περιοχή υψηλής ασφάλειας, όπου βρίσκονται οι κατοικίες πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι οι αντάρτες οχυρώθηκαν σε ένα κτήριο, και χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες και όλμους, με τα οποία ήταν οπλισμένοι. Επίσης, δήλωσαν ότι οι στόχοι της επίθεσης ήταν ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας και οι οικογένειές τους.

Επισήμως, ο αριθμός των θυμάτων έχει φθάσει τους πέντε, μεταξύ των οποίων ένας Ινδός λοχαγός, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το επεισόδιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies