Παρουσιάση Ράιτ και αποκαλύψεις Ψωμιάδη στο «Νίκος Γκούμας»
Η παρουσιάση του Μαουρίτσιο Ράιτ, το Σάββατο το πρωί, έδωσε την ευκαιρία στον Μάκη Ψωμιάδη να πεί όλα όσα ήθελε. Δηλαδή για τον ντέμη Νικολαΐδη, τους οπαδούς της ΑΕΚ, τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τις επόμενες μεταγραφές της «Ένωσης».
Η παρουσιάση του Μαουρίτσιο Ράιτ, το Σάββατο το πρωί, έδωσε την ευκαιρία στον Μάκη Ψωμιάδη να πεί όλα όσα ήθελε. Δηλαδή για τον ντέμη Νικολαΐδη, τους οπαδούς της ΑΕΚ, τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τις επόμενες μεταγραφές της «Ένωσης».
«Μη βάζετε φωτιά στο φυτίλι. Σίγουρα είναι επιτυχία και τιμή για μια εφημερίδα να έχει συνέντευξη του προπονητή μιας ομάδας όμως μερικές φορές προσπαθείτε να προβάλλετε κάποια θέματα για να ανεβάσετε την κυκλοφορία. Είχα εφημερίδα και ξέρω. Μην δημιουργείτε εντάσεις» είπε αρχικά ο κ. Ψωμιάδης.
Αναφερόμενος στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: «Ο μοναδικός «ηθικός αυτουργός» της επιλογής του Μπάγεβιτς είμαι εγώ. Δική μου επιλογή είναι ο Μπάγεβιτς. Εγώ είμαι υπεύθυνος και θα λογοδοτήσω. Δεν πρέπει να έχουν γνώμη οι οπαδοί της ΑΕΚ. Εγώ αποφασίζω για τα πάντα. Σε όποιον δεν αρέσει ας αλλάξει ομάδα. Να μας κρίνετε από το αποτέλεσμα. Γίνεται σπουδαίο έργο και σοβαρή προσπάθεια στην ΑΕΚ. Θα πρέπει οι οπαδοί να μας αγαπάνε. Είναι παιδιά μου όλοι τους. Τους αγαπάω».
Όσο για την φημολογούμενη πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ντέμη Νικολαϊδη. «Είναι παραμύθι. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για Νικολαΐδη. Ολοι οι παίκτες και ο Ντέμης δουλεύουν στην Αυστρία με επαγγελματισμό για το καλό της ΑΕΚ».
Για τα εισιτήρια διαρκείας είπε:«Είναι τα πιο φτηνά διαρκείας. Παίρνουμε φοβερό έμψυχο υλικό για την ομάδα. Τα εισιτήρια είναι μία από τις κύριες πηγές εσόδων μας. Δεν μπορεί ο καθένας να μας δημιουργεί προβλήματα».
Μέσα σε όλα αυτά έγινε και η παρουσίαση του Ράιτ. «Έχουμε την μεγάλη ευχαρίστηση να παρουσιάζουμε αυτόν τον παίκτη. Ηταν επιλογή, τόσο δική μου όσο και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα».
Ο ίδιος ο Κοσταρικανός τόνισε: «Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ σημαντική εμπειρία την συμμετοχή μου στο Μουντιάλ. Μια εμπειρία που θα βοηθήσει όλους».
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.