Μεγάλη νίκη των Σάρλοτ Χόρνετς με 113-91 απέναντι στους Σικάγο Μπουλς
Τη 12η συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Σάρλοτ Χόρνετς επί των Σικάγο Μπουλς με 24 πόντους του Λι Νάιλον. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέτυχαν σημαντική νίκη επί των Φίνιξ Σανς με 107-92. Κορυφαίος ο Κέβιν Γκαρνέτ με 33 πόντους.
Τη 12η συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Σάρλοτ Χόρνετς επί των Σικάγο Μπουλς με 24 πόντους του Λι Νάιλον. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέτυχαν σημαντική νίκη επί των Φίνιξ Σανς με 107-92. Κορυφαίος παίκτης ο Κέβιν Γκαρνέτ με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ο Γκαρνέτ κέρασε μπίρες και αναψυκτικά τους δέκα χιλιάδες φίλους της ομάδας!
Στο Σάρλοτ, οι Χόρνετς έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαν διαγράψει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα την 12 σερί νίκη κόντρα στους Μπουλς.
Στο Μαϊάμι, οι Χιτς φέτος φτάνουν δύσκολα τους 100 πόντους, όμως όποτε το πετύχουν, συνήθως κερδίζουν. Έτσι έγινε και στην αναμέτρηση κόντρα στους Μάτζικ, επικρατώντας με 112-95. Ο Έντι Τζόουνς πέτυχε εννέα από τους συνολικά 24 πόντους του στην 4η περίοδο, όταν και διαμορφώθηκε η διαφορά. Ο Αλόνσο Μόρνινγκ σημείωσε 18 πόντους και ο Χάουζ 13 εκ των οποίων οι 11 στα επτά τελευταία λεπτά.
Στη Νέα Υόρκη, οι Τορόντο Ράπτορς έπαιξαν για δεύτερη φορά χωρίς τον Βινς Κάρτερ και τον τεχνικό Λένι Ουίλκενς στον πάγκο τους. Έτσι, η ήττα από τους Νικς με 89-82, ήλθε σχεδόν φυσιολογικά. Ο Καρτ Τόμας πέτυχε 19 και ο Λοτρέλ Σπριούελ 14 πόντους για τους Νικς.
Στο Μιλγουόκι, τρίτη σερί νίκη για το Κλίβελαντ, αυτή τη φορά με το εντυπωσιακό 115-107 κόντρα στους Μπακς. Ο Ουέσλεϊ Πέρσον ξεπέρασε τον εαυτό του φτάνοντας τους 33 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Αντρέ Μίλερ με 27. Από την άλλη πλευρά ο Γκλεν Ρόμπινσον σημείωσε 32 πόντους για το Μιλγουόκι.
Στο Όρεγκον, ο Ρασίντ Ουάλας πέτυχε 24 πόντους και οι Μπλέιζερς έφτασαν στη νίκη με 114-103 κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς. Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη για τους Μπλέιζερς, ενώ το θετικό σερί των Μάβερικς σταμάτησε στις οκτώ νίκες.
Τέλος, στο Όκλαντ ο Αντουάν Τζέιμσον σημείωσε 27 πόντους και οι Ουόριορς έφτασαν στη νίκη με 92-75 κόντρα στους Μπόλτον Σέλτικ. Από τη Βοστόνη ξεχώρισαν ο Πολ Πιρς με 30 πόντους και 11 ριμπάουντ, καθώς και ο Αντουάν Ουόκερ με 13 και 12 ριμπάουντ.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.