Παρότι έχει δεχθεί πιέσεις να ανακαλέσει την απόφαση αποχώρησής της από τη Formula 1 στο τέλος του 2010, η Bridgestone ξεκαθάρισε ότι δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει να προμηθεύει με ελαστικά (και χορηγία) τις ομάδες του σπορ μετά το τέλος του τρέχοντος έτους.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της ιαπωνικής εταιρείας, Hiroshi Yasukawa, είπε …δυστυχώς η εταιρεία έλαβε την απόφασή της και δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά δήλωσε ότι η Bridgestone θα εξετάσει προσεκτικά το διαγωνισμό που θα προκηρύξει η FIA για την ανεύρεση νέου προμηθευτή ελαστικών για το 2011.
Ακόμα είναι άγνωστο αν η Bridgestone θα παρέχει τεχνογνωσία στον προμηθευτή που θα κερδίσει το διαγωνισμό. Σύμφωνα με τις φήμες, έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι κορεάτικες φίρμες ελαστικών Hankook και Kumho.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας