Σφοδρό ατύχημα του Dani Pedrosa στο Κατάρ
Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda υπέστη υποτροπή των τραυμάτων στα αριστερά του άκρα έπειτα από πτώση τη δεύτερη ημέρα των νυχτερινών δοκιμών στη Losail και μεταφέρθηκε στη Βαρκελώνη για περαιτέρω εξετάσεις.
Υποτροπές σε παλιά του τραύματα στον αριστερό καρπό και στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Dani Pedrosa κατά τη δεύτερη νύχτα των δοκιμών του MotoGP στην πίστα του Κατάρ. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισπανού θα διαπιστωθεί με περαιτέρω εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί στη Βαρκελώνη.
Ο αναβάτης της Repsol Honda προσέγγιζε τη στροφή 10 της πίστας, όταν το πίσω ελαστικό έχασε την πρόσφυση. Ακολούθησε ένα τρομακτικό high-siding και μετά την πτώση η μοτοσικλέτα προσγειώθηκε πάνω στον μικρόσωμο Ισπανό.
Ο D. Pedrosa μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Οι ακτινογραφίες, εκεί, δεν έδειξαν να έχει σπάσει κάποιο οστό – αλλά επειδή τέτοιοι τραυματισμοί ενίοτε δεν εμφανίζονται άμεσα, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στην πατρίδα του.
Πάντως, στο Κατάρ έγινε εμφανής η υποτροπή που υπέστη στον αριστερό καρπό (τον οποίο είχε σπάσει πέρσι στο ατύχημα του Sachsenring), ενώ οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο αριστερό γόνατο, καθώς άνοιξε ξανά το τραύμα του από την πτώση του πρώτου γύρου στο περσινό Grand Prix Αυστραλίας.
Ήταν απρόσμενη πτώση, είπε ο D. Pedrosa. Είναι κρίμα, διότι και χθες (σ.σ.: με τη βροχή) χάσαμε πολύ χρόνο δοκιμών. Τώρα θα γυρίσω στη Βαρκελώνη για ορισμένες ακόμα ακτινογραφίες, που ελπίζω να μην δείξουν τίποτα.
Πάντως, η Repsol Honda δήλωσε την αισιοδοξία της ότι ο Ισπανός θα είναι υγιής και θα λάβει μέρος κανονικά στις δοκιμές της Χερέθ, στο τέλος Μαρτίου 2009. Κάτι τέτοιο κρίνεται απολύτως αναγκαίο, διότι ο D. Pedrosa έχει κάνει μόλις δυόμισι μέρες δοκιμών φέτος – καθώς το πρόβλημα στο γόνατό του τον είχε αναγκάσει να διακόψει νωρίς και τις δοκιμές της Σεπάνγκ, τον προηγούμενο μήνα.
auto.in.gr
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442