Π. Πρωτάθλημα Ράλι: Εκτός Κυπέλλου Ασφάλτου το Ράλι Κρήτης
Υποβαθμισμένο θα είναι φέτος το Ράλι Κρήτης, που διοργανώνεται από τον Αγωνιστικό Όμιλο Κρήτης (ΑΟΚ) και θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.
Υποβαθμισμένο θα είναι φέτος το Ράλι Κρήτης, που διοργανώνεται από τον Αγωνιστικό Όμιλο Κρήτης (ΑΟΚ) και θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.
Ο αγώνας, που συγκεντρώνει αρκετές συμμετοχές αλλά και το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, δεν θα προσμετρήσει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Mini, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ο αγώνας, έπειτα από σχετικό αίτημα του ΑΟΚ, θα συνυπολογιστεί μόνο στο Κύπελλο Κρήτης.
Ύστερα από αυτή την αλλαγή, η ΕΘΕΑ θα προσθέσει έναν καινούριο αγώνα στην προκήρυξη των Κυπέλλων Ασφάλτου και Mini Ράλι, η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα.
auto.in.gr
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
- Μάλτα: H χώρα της Ευρώπης που η βενζίνη είναι πάντα φθηνή – Δεν οφείλεται σε κάποιο «μαγικό»
- Μπορεί το Tinder να ξανακερδίσει τις γυναίκες;
- Εξπρές επιστροφές φόρου κάθε εβδομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442