Ρωσία, Σουηδία και Γερμανία θα επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες ο ΥΠΑΝ
Αναχώρησε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Χριστοδουλάκης για τη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί με την αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης, Βαλεντίνα Ματβιένκο, με την οποία θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
27
Αναχώρησε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Χριστοδουλάκης για τη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί με την αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης, Βαλεντίνα Ματβιένκο, με την οποία θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης θα μεταβεί στην Ουψάλα της Σουηδίας, όπου θα εκπροσωπήσει μαζί με τον υπουργό Παιδείας Πέτρο Ευθυμίου την Ελλάδα στην άτυπη Σύνοδο Υπουργών Παιδείας και Έρευνας, η οποία διεξάγεται από την 1η έως τις 3 Μαρτίου.
Την Κυριακή ο κ. Χριστοδουλάκης θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, με σκοπό την προσέλκυση ξένων επενδυτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442