Επιστρέφει το 10% που κατέχει στη France Telecom
Το μερίδιό της στη France Telecom, ύψους 10% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε να επαναπωλήσει στην εταιρεία η Vodafone έναντι του ποσού των 11,63 δισ. ευρώ (4,6 τρισ. δρχ.), σε μια προσπάθεια να μειώσει τα λειτουργικά χρέη της.
61
Το μερίδιό της στη France Telecom, ύψους 10% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε να επαναπωλήσει στην εταιρεία η Vodafone έναντι του ποσού των 11,63 δισ. ευρώ (4,6 τρισ. δρχ.), σε μια προσπάθεια να μειώσει τα λειτουργικά χρέη της.
Όπως μεταδίδει ο δικτυακός τόπος του Bloomberg, η διοίκηση του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού πρόκειται να πωλήσει τα 113,85 εκατομμύρια μετοχές που κατέχει στη France Telecom.
Η πώληση θα γίνει σε τρεις δόσεις, η πρώτη από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, γεγονός που επιβεβαίωσε και η διοίκηση της γαλλικής τηλεπικοινωνιακής εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπεία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442