Στα ίσα ο Ολυμπιακός την Τρεβίζο, αλλά έχασε με 3-2 στην πρεμιέρα του Champions League
Σαν ίσος προς ίσο αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σίσλεϊ Τρεβίζο μέσα στην έδρα της, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Ιταλία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 3-2 από την ισχυρή ιταλική ομάδα στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Champions League, έδειξαν όμως ότι έχουν τις ικανότητες να διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
66
Σαν ίσος προς ίσο αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σίσλεϊ Τρεβίζο μέσα στην έδρα της, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Ιταλία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 3-2 από την ισχυρή ιταλική ομάδα στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Champions League, έδειξαν όμως ότι έχουν τις ικανότητες να διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι μπήκε δυνατά στον αγώνα και υπερτερώντας στην υποδοχή -είχε σε καλή ημέρα τον λίμπερο Ρόχας- αιφνιδίασε τους Ιταλούς και πήρε το πρώτο σετ. Στα μέσα του δευτέρου σετ ο προπονητής της Τρεβίζο, Ραούλ Λοθάνο, υποχρεώθηκε να ρίξει στο παιχνίδι τον Ντμίτρι Φόμιν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η αλλαγή αυτή ωφέλησε τους γηπεδούχους, που πήραν τα δύο επόμενα σετ παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του Σαμουέλε Πάπι.
Ο 27χρονος Ιταλός μπήκε ξανά στον αγώνα στις αρχές του τέταρτου σετ, όμως η αλλαγή του δεν έγινε με το σωστό τρόπο και δεν σημειώθηκε από τη γραμματεία της συνάντησης. Οι διαιτητές αντιλήφθηκαν το γεγονός όταν το σκορ ήταν 8-7 υπέρ του Ολυμπιακού και αποφάσισαν να… σβήσουν από το ταμπλό τους πόντους, που είχε πετύχει η Τρεβίζο.
Έτσι, το σετ άρχισε ξανά με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 8-1, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Πειραιώτες και πήραν το σετ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να φτάσει στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τα λιγότερα λάθη και πήραν τη νίκη με 3-2.
Τα σετ: 18-25,25-18, 25-17, 21-25, 15-7
Σίσλεϊ Τρεβίζο (Λοθάνο): Βαν ντε Χορ, Βούλο, Πάπι, Γκραβίνα, Μπερνάρντι, Τενκάτι/ λ- Φαρίνα, Καστελάνο, Φόμιν
Ολυμπιακός (Ρίτσι): Γκιούρδας, Γκομέζ, Τσακιρόπουλος, Ζελιάσκοφ, Χριστοφιδέλης, Κουρνέτας/ λ- Ρόχας, Ντράκοβιτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442