O Παναθηναϊκός δεν ξεχνά τον Φέρεντς Πούσκας
Επί των ημερών του Φέρεντς Πούσκας στην τεχνική ηγεσία ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του και έδωσε το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971. Έτσι, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Ούγγρο προπονητή τώρα που περνά τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του και χτυπημένος από βαριά ασθένεια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης.
75
Επί των ημερών του Φέρεντς Πούσκας στην τεχνική ηγεσία ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του και έδωσε το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971. Έτσι, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Ούγγρο προπονητή τώρα που περνά τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του και χτυπημένος από βαριά ασθένεια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης.
Ο Φέρεντς Πούσκας δεν είναι και… ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Γι αυτόν το λόγο, είχε ζητηθεί αρχικά η συνδρομή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας είχε ζήσει μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής.
Οι «πράσινοι», όμως, όταν πληροφορήθηκαν την κατάσταση του «καλπάζοντος συνταγματάρχη», δεν θα μπορούσαν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.
«Με συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τις δύσκολες ώρες που περνά ο Φέρεντς Πούσκας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει να ξεχάσει το στρατηγό, που οδήγησε την ομάδα μας στο έπος του Γουέμπλεϊ και ο οποίος συνδέει το όνομά του με στιγμές δόξας του συλλόγου. Είμαστε όλοι στο πλευρό του και θα του συμπαρασταθούμε σε ό,τι χρειαστεί. Του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά και να βρεθεί και πάλι κοντά μας.»
Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελου Φιλιππίδη, ενώ η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να διαθέσει άμεσα το ποσό των 5 εκατομμυρίων δραχμών για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας του Φέρεντς Πούσκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442