Και οι αλιείς απεργούν για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου
Ακινητοποιημένα στα λιμάνια θα παραμείνουν όλα τα αλιευτικά σκάφη της χώρας, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα, απεργιακές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.
35
Ακινητοποιημένα στα λιμάνια θα παραμείνουν όλα τα αλιευτικά σκάφη της χώρας, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα, απεργιακές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.
Τα αιτήματα των απεργών αφορούν επίσης στην επιδότηση των καυσίμων και στις οικονομικές ελαφρύνσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Η Πανελλήνια Ενωση Αλιείας προχώρησε στον αποκλεισμό όλων των ιχθυόσκαλων της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442