63

Ο Γουόλτερ Μπέρι, ένας από τους καλύτερους ξένους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, επιστρέφει ξανά, αυτή τη φορά για να βοηθήσει την προσπάθεια του νεοφώτιστου Μακεδονικού που την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσει να καταξιωθεί στην Α1 κατηγορία.

Ο 36χρονος Αμερικανός απέστειλε την Πέμπτη υπογεγραμμένο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο, θα έχει ετήσιες αποδοχές 400.000 δολάρια, ήτοι, 152 εκατομμύρια δραχμές.


Ο Μπέρι ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1991 και αγωνίστηκε σε τρεις μόλις αγώνες με τη φανέλα του Αρη.


Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και ακολούθησαν ο Ηρακλής, ξανά ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ξανά ο Αρης και τέλος, πάλι ο ΠΑΟΚ στον οποίο ο Μπέρι αγωνίστηκε την σεζόν 1998/99 για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ