Βλέποντας το απέραντο γαλάζιο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος προσπαθεί, όπως λέει, να ξεχάσει όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ βέβαια το ποδόσφαιρο βρίσκεται στη μέση του απέραντου... μαύρου. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής παραδέχεται ως λάθος του, ότι δεν είδε χέρι του Μαλαδένη πριν από την προσπάθεια που κατέληξε βέβαια σε πέναλτι. Μακάρι να έβλεπα το χέρι. Ο στημένος διαιτητής προσπαθεί να δημιουργήσει φάση και όχι να ανακόψει είπε, παραδίδοντας μαθήματα καλής διαιτησίας.
Βλέποντας το απέραντο γαλάζιο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος προσπαθεί, όπως λέει, να ξεχάσει όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ βέβαια το ποδόσφαιρο βρίσκεται στη μέση του απέραντου… μαύρου. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής παραδέχεται ως λάθος του, ότι δεν είδε χέρι του Μαλαδένη πριν από την προσπάθεια που κατέληξε βέβαια σε πέναλτι. Μακάρι να έβλεπα το χέρι. Ο στημένος διαιτητής προσπαθεί να δημιουργήσει φάση και όχι να ανακόψει είπε, παραδίδοντας μαθήματα καλής διαιτησίας.
Σε όσους δε τον κατηγορούν για προαποφασισμένα σφυρίγματα είπε: Η αδυναμία είναι δική τους και όχι δική μου, εγώ δουλεύω σε εξωτερικά ιατρεία και ξέρω τον πόνο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους