Ληστεία σε κατάστημα take away στη Θεσσαλονίκη
Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
«Καθίστε κάτω, ληστεία! Έχουμε μαχαίρι». Λέγοντας αυτή τη φράση δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισβάλλουν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα take away στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αφού εκτοπίσουν τους δύο υπαλλήλους που έχουν βάρδια εκείνη την ώρα, προτάσσοντας ένα μαχαίρι, κινούνται προς το ταμείο της επιχείρησης. “Σηκώνουν” μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες, και αποχωρούν ανενόχλητοι.
Οι δυο υπάλληλοι, αν και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενημερώνουν την Άμεση Δράση που σπεύδει στο σημείο. Οι αστυνομικοί εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή αναζητώντας τους δράστες. Μάταια όμως. Άνδρες από την ασφάλεια συλλέγουν μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δύο ληστών με τα full face.
Τι λέει μάρτυρας
Μάρτυρας περιγράφει στο ThessToday.gr πως τα δυο άτομα που μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, κινήθηκαν με χειρουργική ακρίβεια στο χώρο ολοκληρώνοντας την «αποστολή» τους σε κλάσματα δευτερολέπτων. Κατά πληροφορίες, το συγκεκριμένο κατάστημα μπαίνει συχνά στο στόχαστρο συμμοριών και μικροκακοποιών.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες κάνουν λόγο για μια συγκεκριμένη συμμορία που έχει ρημάξει καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι ίδιοι ζητούν εντατικές περιπολίες από την ΕΛΑΣ, καθώς όπως επισημαίνουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τείνουν να αποτελέσουν καθημερινότητα.
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442