Τους έδωσε το αυτοκίνητο έναντι αμοιβής και εκείνοι διέπραξαν ληστεία – 16.500 ευρώ η λεία
Τα θύματα της ληστείας είναι δύο άντρες
Ληστεία σε βάρος δύο ανδρών που έγινε τον Ιανουάριο του 2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας 48χρονος παραχώρησε έναντι αμοιβής το αυτοκίνητό του, σε συνεργούς του, με το οποίο εκείνοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου του 2020 λήστεψαν δύο άντρες με χρήση σωματικής βίας.
Οι δύο δράστες αφού ακινητοποίησαν τα δύο θύματα στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσαν δύο τσάντες από την κατοχή τους, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (16.500) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων αλλά και της αμοιβής που του καταβλήθηκε.
- Θεσσαλονίκη: 63χρονος οδηγούσε αντίθετα στον δρόμο με τρίκυκλο – Εις βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις
- Δρομολογείται κατασκευή σχολείου με γυάλινα δάπεδα στην Αρχαία Κόρινθο
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442