«Αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου» είπε ο γιός του Πέτρου Φιλιππίδη υποδεικνύοντας τη Λ. Δροσάκη σε αστυνομικό γεγονός που ανάγκασε τους δικαστές να διακόψουν την δίκη.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, διεκόπη λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Το επεισόδιο ανάμεσα στις δύο γυναίκες
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο σταθμός, ένα επεισόδιο ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του ηθοποιού και τη Λένα Δροσάκη στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσει η έδρα την διακοπή της διαδικασίας.
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του λοιπόν, ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα 1. Αμέσως, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη κάλεσε έναν αστυνομικό, όπου του υπέδειξε ότι η ηθοποιός έσπρωξε τη μητέρα του.
Η Λένα Δροσάκη υποστήριξε ότι απλά περπατούσε στον διάδρομο και δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».