Τέλος καλό, όλα καλά για την οικογένεια του Γεβγκέν Σάκχοφ! Ο Ουκρανός μέσος είχε πάρει ειδική άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να φέρει τη σύζυγό του και το παιδί τους στην Ελλάδα και απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης.
Το μεσημέρι η σύζυγός του δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media από τη συγκλονιστική στιγμή όπου οι τρεις τους έχουν ανταμώσει, πιθανότατα στα σύνορα Ουκρανίας και Ρουμανίας.
Από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στη χώρα, η γυναίκα του Σάκχοφ κρυβόταν σε καταφύγιο και ευτυχώς κατάφερε να φέρει με ασφάλεια το κοριτσάκι τους στη ζωή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Πανιώνιος, Μαρούσι κατά πρώτο λόγο, αλλά και οι Προμηθέας και Κολοσσός εμπλέκονται στα «σενάρια» αποφυγής του υποβιβασμού, η αλλιώς σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL. Δείτε ποια είναι.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.